Nya fina väggar i min lägenhet

Välkommen ska du vara till min blogg. Min dag har vart väldigt lugn men jag har ändå haft det väldigt bra. Jag har bara vart hemma och tagit det lugnt eftersom jag har feber. Det är inte hög feber jag har men tillräckligt hög för att inte gå till jobbet. Igår var det en måleriföretag från Lindome hos mig som hjälpte mig med att tapetsera mina väggar i sovrummet/vardagsrummet och den firman heter Öhrlings Måleri.

Jag har flyttat in i en etta hör runt om Lindome/Kungsbacka och jag trivs väldigt bra. Jag flyttade hit eftersom jag började gymnasiet här och mitt barndomshus ligger längre bort från Göteborg. Det är ingen liten etta jag bor i utan den är ungefär på 40 kvm och sovrummet och vardagsrummet hänger naturligtvis ihop. Jag tror att det har bott någon här innan som har gillat den lite mer gammalmodiga stilen, vilket inte jag gör så jag ville byta de rödflammiga tapeterna mot vita med lite ljusgrått mönster på. Då ringde jag Öhrlings Måleri och deras måleriföretag i Lindome och frågade om de kunde hjälpa mig med att byta dessa tapeter och naturligtvis ville de hjälpa mig. Jag hade valt ut tapeter innan och även köpt dem själv så det vara bara för dem att komma hit och påbörja deras arbete. Nu i efterhand blev det riktigt fint i slutändan och lägenheten känns så mycket fräschare bara av lite nya tapeter. Jag tackar Öhrlings Måleri och deras måleriföretag i Lindome för deras otroliga arbete och hjälp för att få min lägenhet som jag vill ha den. Jag ska försöka kurera mig med en huvudvärkstablett, glass, läsk och lite serier så att jag kan bli bra någon gång. Jag vill verkligen tillbaka till jobbet. Hoppas att ni har tyckt om inlägget även fast det inte har med shopping alls att göra. Nästa inlägg blir om shopping, jag lovar.