Är kräftfiske något du är intresserad av?

Hej där på er och välkomna till bloggen som jag inte har skrivit i på några dagar för jag har varit fullt upptagen med kräftfiske i Tingsryd. Det har varit väldigt många kampanjer som jag som företagare har varit med och sponsrat under hösten så det här med att ta några dagars semester och åka i väg på kräftfiske i Tingsryd var välbehövligt. Nu har jag laddat batterierna och är redo för nya utmaningar på jobbet och inte minst så är jag redo för att skriva riktigt många inlägg här på bloggen. Eftersom jag nyss är hemkommen ifrån detta kräftfiske i Tingsryd vill jag gärna skriva ett inlägg om just detta, och också nämna att kräftfisket bara var en del i ett helt paket, nämligen en vistelse under några dagar på en semesteranläggning i Tingsryd som heter Strömmagården. Det är en trevlig stugby men med alla moderniteter. Det ligger så naturskönt i en underbar miljö med både skog och sjö alldeles inpå knuten. Jag brukar åka dit ett par gånger om året minst. Jag försöker alltid att åka dit en gång på hösten så att jag kan vara med på kräftfisket. Strömmagården skulle nog passa de flesta. Här finns det möjlighet till både jakt och fiske och naturupplevelser i en storslagen natur. Min fru som inte är lika intresserad av kräftfiske ägnade de där dagarna som vi var där med att vara ute i skogen och plocka bär och svamp. Alla härliga upplevelser i kombination med en fantastisk service ifrån personalen gör att jag trivs så gott på Strömmagården och det tror jag att du skulle göra också, oavsett om du åker dit för deras kräftfiske i Tingsryd eller för att du bara gillar naturen och dess rikedomar.